Реклама

Xbox Series X і Xbox Series S надійшли в продаж

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Консолі Xbox Series X і Xbox Series S надійшли в продаж. Отже, 10 листопада 2020 року вже увійшло в історію, адже сьогодні в продаж у всьому світі надходять нові ігрові консолі наступного покоління. Першою свій крок зробила компанія Microsoft, яка пропонує геймерами відразу дві консолі: Xbox Series X і Xbox Series S.

Старша модель Xbox Series X оснащена оптичним приводом Blu-ray, вона спроектована для ігор в дозволі 4K і підтримує виведення зображення з частотою 120 к / с. Ця консоль отримала твердотільний накопичувач ємністю 1 ТБ.

Молодша модель Xbox Series S позбавлена ​​оптичного приводу для дисків, тому весь контент користувачі повинні будуть завантажувати через інтернет. Крім того, дозвіл в іграх обмежений значенням 1440р, а обсяг твердотільного накопичувача становить 512 ГБ.

Попередні замовлення консолей тривали з кінця вересня, раніше представники Microsoft підтвердили, що консолі користуються позамежним попитом.

Що стосується PlayStation 5, то в США, Японії, Кореї, Нової Зеландії та Австралії продажі почнуться 12 листопада.

Читайте також: Seagate представила накопичувачі для Xbox і фанатів Halo.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Realme 10 Pro отримає гіперболічний екран

В очікуванні нової серії смартфонів Realme 10 розкриваються різні деталі щодо його характеристики, і сьогодні в одній із соцмереж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -