Реклама

Xiaomi анонсували розумні двері

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми повідомляли, що Xiaomi представили розумне ліжко, але на цьому все не закінчилося. Також сьогодні, Xiaomi анонсували розумні двері. Двері отримали назву Xiaobai Wisdom Gate H1.
Як повідомляють в компанії, смарт-двері висотою 2050мм та шириною 960мм, важать блиизько 85 кг та отримали стандартну конструкцію. Це подвійні двері, які відкриваються в різні сторони.

Xiaomi анонсували розумні двері

Так що в цих дверях розумне?! Для початку, вони отримали 10-дюймовий сенсорний IPS дисплей, який оснащений датчиком камери HD 1080p. Вона підтримує ширококутний інфрачервоний нічний зір на 150 градусів та алгоритм розпізнавання обличчя. Алгоритм визначає людину, її вік, стать та багато іншого. Відмикати двері можна як традиційним способом, так і за допомогою відбитків пальців.

Керувати дверима також можна за допомогою фірмого додатка Mi Home. Роздрібна ціна на двері почнеться з 700 доларів. Версія !з акумулятором! буде трошки дорожчою.

Рекомендуємо: Xiaomi Готуються До Запуску 4K Телевізора.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Sony Xperia 5 II вийде в трьох кольорах

Раніше ми повідомляли, що вже відомі технічні характеристики смартфона Sony Xperia 5 II. Сьогодні з’явилася інформація, що смартфон Sony...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -