Реклама

З’явилася інформація про черговий проект від творців Mafia

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація про черговий проект від творців Mafia. Про те, що творці Mafia III і ремейка Mafia працюють над якоюсь неанонсованої грою, було відомо давно, однак всі подробиці проекту трималися в суворій таємниці. Але довго зберігати секрет не вдалося: недавно в інтернеті з’явилася інформація про те, що ж може з себе представляти нове дітище Hangar 13.

Винуватцем мимовільного зливу конфіденційної інформації стало, як це часто буває, опис вакансії. Точніше, вакансій: користувачі проревізували сайт Hangar 13 і вивчили, кого саме і для яких завдань прямо зараз шукає студія. Вони прийшли до висновку, що нова гра може стати екшеном в науково-фантастичному сеттінгу і з відкритим світом, але при цьому і з елементами онлайн-контенту на зразок «живих подій».

Так, на 100% покладатися на домисли користувачів про вакансії можна, але геймери, здається, раді новины. У коментарях на ResetEra пишуть, що багато хто був задоволенений Mafia III і вірять в подальший успіх студії.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причину, чому секретний код CVV друкують прямо на банківській карті

Практично всі користувачі банківських карток звертали увагу на те, яка інформація на ній надрукована. Найперше, що кидається в очі,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -