Реклама

Як видалити свій обліковий запис WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви готові залишити WhatsApp позаду відповідно до нової політики конфіденційності , і ми не можемо звинуватити вас. Можливо, ви просто готові до комутатора обміну повідомленнями, і це теж добре. У будь-якому випадку, є безліч платформ обміну повідомленнями на вибір, але спочатку вам доведеться назавжди відмовитися від WhatsApp. Ось кроки, які вам знадобляться, як видалити обліковий запис WhatsApp.

Хоча ми проведемо вам всі необхідні кроки, вам вирішувати, куди ви звернетеся далі. Зараз Signal та Telegram є одними з найпопулярніших варіантів, тому ми пропонуємо почати там. Зараз же ми покажемо як видалити свій обліковий запис WhatsApp.

Як видалити обліковий запис

Існує майже єдиний спосіб зняти шкіру з цієї кішки, і для цього вам знадобиться ваш телефон. Ви не можете позбутися свого облікового запису WhatsApp за допомогою веб-програми – ми спробували. З позитивного боку, це може зайняти лише хвилину, і вам не потрібно наводити занадто багато обґрунтувань, чому ви хочете піти. Просто виконайте такі дії:

  1. Відкрийте WhatsApp на своєму телефоні.
  2. Натисніть на піктограму з трьома крапками у верхньому правому куті. Це відкриє невелике меню опцій.
  3. Виберіть Налаштування зі спадного меню.
  4. Увійдіть у розділ Обліковий запис меню налаштувань. Ви знайдете обліковий запис прямо під вашим іменем у верхній частині екрана.Ваші перші два пункти меню виглядатимуть так:
Як видалити свій обліковий запис WhatsApp
  1. Знайдіть опцію Видалити мій обліковий запис внизу списку та торкніться його.
  2. Введіть свій номер телефону та натисніть червону кнопку Видалити мій акаунт .
  3. У спадному меню вкажіть, чому ви видаляєте свій обліковий запис, а потім натисніть червону кнопку Видалити мій акаунт .
  4. Останній раз натисніть червону кнопку Видалити мій акаунт . Ось як повинні виглядати ваші останні три меню:
Як видалити свій обліковий запис WhatsApp

І вуаля, у вас більше немає облікового запису WhatsApp. Як ми вже говорили, це було не надто боляче робити. Вам доведеться підтвердити, що ви дійсно, дуже хочете видалити свій обліковий запис WhatsApp кілька разів, але це може бути не погано. Це допомагає підкреслити, що ви не отримаєте цей акаунт у майбутньому. Як тільки ваш акаунт зникне і ви повернетесь на цю сторінку входу, вона назавжди зникне.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

HarmonyOS: розповідаємо все про суперечливу систему Huawei

Під час торговельної війни між США та Китаєм Huawei потрапила до чорного списку США, що забороняло, наприклад, використовувати OC Android на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -