Реклама

Запасів смартфонів Redmi Note 9 вистачить на всіх

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно Xiaomi офіційно підтвердили дату виходу нової китайської лінійки смартфонів Redmi Note 9. Після цього, користувачі соціальної мережі Weibo попросили компанію підтвердити, що смартфонів вистачить на всіх бажаючих. Головний менеджер з нової продукції Xiaomi Ван Тенг Томас (Ван Тенг Томас), спілкуючись з користувачами заявив, що запасів смартфонів Redmi Note 9 вистачить на всіх.

Слід відзначити, що Xiaomi робить аналогічні повідомлення перед запуском кожного важливого смартфона.

У другій половині цього року вийшли смартфони Redmi K30 Extreme Edition і K30S Extreme Edition, які довго були в дефіциті із-за надзвичайно конкурентоспроможної ціни.

Серія Redmi Note 9 є однією з найочікуваніших, тому що вона повинна запропонувати дуже привабливі характеристики за рекордно низькою ціною. Xiaomi старається зробити все для того, що Redmi Note 9 встановив черговий рекорд для цієї серії. Також Xiaomi підтвердила, що за створення цієї лінійки було витрачено 400 днів.

Презентація нової лінійки Redmi Note 9 у Китаї відбувається 26 листопада.

Читайте також: Розкрита ключова інформація про дисплей та камери Xiaomi Mi 11 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Жоден смартфон не захищає дані користувачів на 100%

Дослідники криптографії з Університету Джонса Хопкінса проаналізували смартфони і на Android, і на iOS. Вони з'ясували, що жоден смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -