Реклама

Apple впевнена в стабільному попиті на свої смартфони

Останні Новини

За оцінками експертів приблизно 240 мільйонів штук смартфонів Apple з загальної кількості один мільярд, що знаходяться в експлуатації, мають вік більш ніж 3,5 років, а тому на їхню думку найближчим часом будуть замінені на нові моделі.Це дозволяє аналітикам прорахувати об’єм продаж на рівні 90 мільйонів штук лише цього року.

Цікаво: Що чекати від презентації Apple в жовтні?

І хоча в цілому вже не перший місяць говорять про зниження інтересу до масових моделей, в Apple впевнені в своїх прогнозах.

На найбільш важливих для себе ринках США та Китаю Apple не стала збільшувати ціну на смартфони серії iPhone 14,хоча в інших регіонах новинка подорожчала. Не дивлячись на те що компанія буде починати продаж лише з середини жовтня, попередні замовлення постійно збільшуються. За деякими прогнозами в 2023 році Apple виручить 415,8 млрд доларів,де половина буде від продажу смартфонів.

Цікаво: Apple вдосконалила просторовий персоналізований звук Sony

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcebarrons
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Стартують продажі QLED телевізора Oppo Smart TV S1

Стартують продажі QLED телевізора Oppo Smart TV S1. В Китаї Ціна зі знижкою для перших покупців - $ 1050. Oppo...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -