Реклама

Cуббренд Xiaomi готує до випуску новий смарт-годинник

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно ми писали, що Huami випускає smartwatch Amazfit Ares, як сьогодні з’явилася інформація, що суббренд Xiaomi готує до випуску новий смарт-годинник. В базі даних FCC (Федеральна комісія по зв’язку США) з’явилися зображення і деякі технічні характеристики нового розумного годинника від Huami. Смарт-годинник отримав назву Zepp E. Новинка ідеально підійде для людей, яким потрібен не просто підрахунок кроків, а більше спеціалізовані дані.

Cуббренд Xiaomi готує до випуску новий смарт-годинник
Cуббренд Xiaomi готує до випуску новий смарт-годинник

Huami Zepp E отримав AMOLED екран з єдиною апаратною кнопкою, яка розміщена з правої сторони. Вона буде включати та виключати розумний годинник. Серед додаткових функцій можна відмітити датчик серцевого ритму. Також годинник отримав захист від води 5АТМ, що дозволить плавати в басейні та приймати душ не знімаючи його. Zepp E буде круглої форми та буде живитися від акумулятора на 188мАг.

На даний момент, більше інформації стосовно годинника немає. Будемо очікувати на офіційну інформацію від Huami.

Рекомендуємо: Xiaomi запустила смарт-годинник Haylou LS04 Solar.

P.S На вашу думку, по якій ціні буде продаватися Huami Zepp E?

Джерело: notebookcheck

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини виключення смартфона під час розмови

Досить частими бувають випадки, коли під час телефонної розмови вимикається смартфон і це враховуючи те, що заряду акумулятора повинно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -