Реклама

Google Meet пропонує нові функції для Breakouts Rooms

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google Meet додав майже всі функції, які вони обіцяли, включаючи опитування , підняття рук та розмиті фони в стилі боке . Google продовжує нападати на Zoom, і від сьогодні, Google Meet пропонує нові функції для Breakouts Rooms ( проривних кімнат), а також розширену доступність цієї функції.

Кілька місяців тому для клієнтів G Suite Enterprise для навчальних закладів були відкриті кімнати. Ця функція дозволяє учням розділитися на менші групи, а потім об’єднати їх усіх разом через заданий проміжок часу. Починаючи з сьогоднішнього дня, учасники проривної кімнати зможуть звернутися за допомогою до модератора, який зможе побачити, які зали просять допомоги, та приєднатися до них, щоб надати її.

Google Meet пропонує нові функції для Breakouts Rooms

Окрім того, модератори можуть встановити таймер, який з’являється в приміщеннях, де учасники можуть відстежувати, скільки часу у них є, поки особиста нарада не буде переведена на загальну. Учасники телефонного зв’язку також можуть зараз приєднатися до кімнат, де підтримуються анонімні користувачі.

Функціональність приміщення для розбиття також розширюється на клієнтів Google Workspace, Essentials, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard та Enterprise Plus. Можливо, Google "проспав" той момент, коли Zoom захопив ринок відеоконференцій на початку цього року, але очевидно, що компанія не відступає від бійки і прикладає багато зусиль, щоб випередити свого суперника.

Читайте також: Сервіс відеоконференцій Google Meet додали в розумні окуляри від Google.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple стала випускати гіршу техніку: правда чи міф?

Раніше техніка від бренду Apple вважалась чуть не найкращою. Так і було в порівнянні з іншими виробниками, але ж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -