Реклама

Huawei готує преміальний смарт-годинник Watch GT RS

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Декілька днів тому, Huawei представили свої смарт-годинники Watch GT 2 Pro та Watch Fit. Нові розумні годинники виявилися достатньо дорогими, в порівнянні з попередніми моделями і продаються за 329 євро. Очікувалося, що це буде найдорожча версія, але Huawei думає не так. Згідно отриманої інформації від RODENT950 (в Twitter), Huawei готує преміальний смарт-годинник Watch GT RS.

https://twitter.com/RODENT950/status/1304717641605615616

Очікується, що цей смарт-годинник презентують разом із смартфоном Huawei Mate 40. На даний момент, відсутня інформація стосовно цього смарт-годинника.

Варто очікувати, що він не буде гіршим за Watch GT 2 Pro, тобто отримає бездротову зарядку, монітор SpO2 та професійні спортивні режими. Ну, і хочеться чогось, чого нема в GT 2 Pro. Очікується, що новинка коштуватиме біля 400 євро.

Huawei готує преміальний смарт-годинник Watch GT RS

Рекомендуємо: Huawei Представили Операційну Систему Harmony OS 2.0.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Оновлення від Apple для виправлення помилок в iPhone 14 Pro

Відразу після початку продаж нових iPhone 14 були виявлені деякі помилки. Останнє на сьогоднішній день оновлення для мобільної операційної...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -