Реклама

Як буде виглядати новий iPhone 14. Показали детальні фото.

Останні Новини

Вихід нового iPhone планується як і завжди на осінь. Це буде вже 14 покоління телефонів від Apple. Про те, як він буде виглядати говорять вже давно, але нещодавно з’явились більш конкретні фото, де можна роздивитись особливості нового дизайну.

Вже зараз на знімках помітно деякі зміни в розташуванні фронтальної камери. Для неї тепер не буде відведено стільки місця на дисплеї. Просто зроблені два вирізи. Це виглядає досить стильно та забирає менше прощі екрану. Телефон буде точно представлений в бузковому кольорі (на фото видно), інші кольори поки що не відомі.

Цікаво: Чи буде iPhone тепер із роз’ємом USB Typ-C?

Окрім дизайну, є ще декілька характеристик, про які вже всі говорять. Спочатку поговоримо про камери. Та ж сама фронтальна отримає декілька нових покращених функцій. У ній тепер буде автофокус, завдяки чому відео та фото будуть набагато кращі та чіткіші. Діафрагма F 1,9. Важливим аспектом є новий VCM-привід та перехід на об'єктив із 6-ма пластиковими лінзами. Нагадаємо, раніше їх було 5. Якщо говорити про основну камеру, то тут інформація відома лише про iPhone 14 Pro та Pro Max. У них очікується 48 Мп камера і підтримка відео в якості 8К. Екран в нових телефонах від Apple буде автоматично визначати потрібну частото оновлення. Все залежитиме від того, що транслюється на екрані. Ну і останнє - система. iPhone 14 i iPhone 14 Max матиме однокристальну систему Apple A15, вона минулорічна. В той час, як iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max буде вже на оновленій Apple A16.

На даний момент це все, що відомо про новий iPhone 14. З кожним днем інформації стає все більше, тому чекайте на нову та на офіційну презентацію від виробника. Вона відбудеться зовсім скоро - восени 2022 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemydrivers
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як відв’язати банківську картку, якщо ви забули пароль, логін чи навіть сайт на якому залишали її дані

В даній статті ми обговоримо питання відв’язки вашої банківської картки. Якщо детальніше, то тема стосуватиметься відв’язки банківської картки, якщо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -