Реклама

Ілон Маск і рольова гра Cyberpunk 2077. Що спільного?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ілон Маск і рольова гра Cyberpunk 2077. Що спільного? Здається що нічого, але це не так. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск (Elon Musk) зіграв епізодичну роль в новій фантастичній рольовій грі Cyberpunk 2077, хоча його ім’я не вказано в титрах і CD Project RED не робила офіційної заяви.

Ілон Маск і рольова гра Cyberpunk 2077. Що спільного?

У листопаді 2019 роки після презентації пікапа Tesla Cybertruck компанія CD Project RED написала в Twitter «Ми уклали угоду, Ілон». На що Ілон Маск написав на своїй сторінці «Побачимося в 2077». Крім того, в роботі над Cyberpunk 2077 взяла участь співачка Grimes, кохана Ілона Маска. Вона озвучила поп-зірку з кібернетичним тілом Lizzy Wizzy і записала саундтрек для гри.

Спілкуючись з шанувальниками на своїй сторінці в Twitter, Маск повідомив, що йому вже вдалося пограти в Cyberpunk 2077. На його думку, розгойдується гра досить довго, але потім набирає обертів.

Так, трохи пограв. Начебто непогано. Я вибрав персонажа Nomad, тому старт був трохи повільним, але гра швидко набирає обертів. Здається, що майже всі в Steam в якийсь момент грали в Cyberpunk в ці вихідні.

Ілон Маск

Вчора компанія CD Projekt RED принесла офіційні вибачення за те, що розробники не показали, в якому стані знаходиться Cyberpunk 2077 на консолях Xbox One і PlayStation 4 перед релізом гри, а також розповіли про способи вирішення проблем.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому після перезавантаження смартфона, він починає гальмувати

Смартфони інколи починають повільно працювати і гальмувати. Універсальним рішенням для багатьох є перезавантаження пристрою. Насправді ця дія дійсно приносить...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -