Реклама

iPhone 12 зберіг «чубок», але отримав більш витончене «підборіддя»

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

iPhone 12 зберіг «чубок», але отримав більш витончене «підборіддя». Якщо у iPhone 11 Pro так зване «підборіддя» має висоту 4,1 мм, то в цьому поколінні воно зменшилося.

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться достовірної ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, першим точно передбачив, що знаменита чубчик збережеться в iPhone 12.

Він також заявив, що Apple поки не хоче позбавляти свої смартфони чубчика, а також додав, що фірмовий виріз буде і в iPhone 13. Тепер же він опублікував відомості про те, що в смартфонах iPhone 12 було зменшено розмір нижньої рамки екрану. Якщо у iPhone 11 Pro так зване «підборіддя» мав висоту 4,1 мм, то в цьому поколінні він зменшився до наступних розмірів:

IСE Universe додав, що йому дуже подобається розмір нижньої рамки в Samsung Galaxy S21 +, яке, судячи з усього буде ще менше. До слів цього інсайдера варто прислухатися, так як він багато разів надавав вичерпні відомості про новинки. Він першим точно спрогнозував появу на ринку смартфонів з екранами-водоспадами, а також передбачив анонс Xiaomi Mi Mix Alpha з оперізувальний екраном. Також ця людина неодноразово доводила, що у нього є зв'язки в різних компаніях і зливав інформацію не тільки про дизайн смартфонів , а й про устаткування.

Рекомендуємо: Apple Обманює Покупців Смартфонів IPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, что делать, если на карту ПриватБанк пришел ошибочный перевод

Стаття доступна українською...В течение последнего года участились случаи, когда украинцы получают ложные переводы от незнакомых людей. Причин этого может...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -