Реклама

Канадська компанія перетворила велосипед в електричний снігохід

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Можливо хтось колись задавася питанням “Як перетворити велосипед в електричний снігохід?”. Як виявилося, це досить легко зробити. Канадська компанія перетворила велосипед в електричний снігохід. Вони показали комплект Envo, який призначеному для самостійного переобладнання гірського велосипеда в електричний снігохід.

Канадський виробник включив в комплект активний елемент з гусеницею, що приводиться в рух мотором потужністю 1,2 кВт з вбудованим редуктором. Він замінює заднє колесо велосипеда і кріпиться болтами. Відзначимо, що ланцюг велосипеда як і раніше йде по зірочці в задній частині, так що приводити гусеницю в рух можна і обертанням педалей. При цьому датчик виявляє натискання на педалі і подає живлення від батареї ємністю 17,5 А · год.

Батареї вистачає на 10 км їзди, що звучить непогано, враховуючи, наскільки неефективною може бути подорож по снігу. Акумулятор зроблений знімним, що позбавляє від необхідності чекати підзарядки. У комплект також входить важіль, який встановлюється на кермі і приводить двигун в дію без необхідності крутити педалі.

При їзді по утрамбованому снігу переднє колесо гірського велосипеда можна залишити на велосипеді. При їзді по пухкому снігу, з яким велосипедна шина не впорається, в комплект входить адаптер для сноуборда, який може замінити переднє колесо. Максимальна швидкість заявлена ​​18 км / год.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourceelectrek
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо функції, які Xiaomi додає до MIUI 12

Якщо ви власник Xiaomi, Redmi чи Poco, то повинні знати про суттєве оновлення MIUI 12. Будь-який гаджет з MIUI...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -