Реклама

Компанія Canon буде поставляти свої датчики для смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як стало відомо, компанія Canon буде поставляти свої датчики для смартфонів компаніям, які зацікавлені у використанні їх технологій.

Sony є найбільшим постачальником датчиків зображення для смартфонів, фінансовий звіт компанії підтвердив, що датчики зображення приносять компанії досить велику частину прибутку. Друге місце займає компанія Samsung. Однак скоро домінування цих компаній може виявитися під загрозою.

З огляду на, скільки смартфонів продається кожен рік, неважко зрозуміти, що це насправді досить прибутковий бізнес, і саме тому Canon хоче стати одним з постачальників.

Canon виробляє CMOS-датчики з 2000 року для виняткового використання в продукції Canon. Спираючись на цей досвід і успіх, Canon тепер прагне почати зовнішні продажу для співпраці з різними галузями. Датчики Canon CMOS мають унікальний дизайн і відповідають найсучаснішим вимогам.

Canon

Залишається дочекатися відповідних заяв про партнерство Canon з лідерами ринку і появи відповідних смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, как улучшить мобильную связь на смартфоне

Стаття доступна українською...Если у вас плохая мобильная связь на смартфоне и вы ищете пути улучшения, оставайтесь с нами. В...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -