Реклама

Компанія Intel представила новий ноутбук

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Intel представила новий ноутбук – Intel NUC M15. Невеликі бренди (партнери Intel) зможуть його випускати під своїми брендами в 2021 році.

На даний момент, точні ціни ноутбуків не розкриваються, однак представник компанії повідомив журналістам, що вартість складе від 1000 до 1500 доларів, в залежності від точних характеристик.

https://www.youtube.com/watch?v=VpgVKEu2tiA&feature=emb_logo

Intel NUC M15 включає процесор Intel Core 11 покоління (i5-1135G7 або i7-1165G7) з інтегрованою графікою Iris Xe, звичайний або сенсорний 15,6-дюймовий екран IPS роздільною здатністю Full HD, 8 або 16 ГБ оперативної пам’яті без можливості подальшого апгрейда. За словами Intel, батарея 73 Вт · год забезпечить до 16 годин автономної роботи.

Компанія Intel представила новий ноутбук

У ноутбуці передбачені пара портів Thunderbolt 4 / USB 4 Type-C, пара USB Type-A, HDMI і аудіороз’єм 3,5 мм. Слота для карток пам’яті не передбачено. Підтримується Wi-Fi 6. Розміри складають 355 x 230 x 14,9 мм, а вага – 1,65 кг.

Читайте також: Intel представила свою першу мобільну дискретну відеокарту Iris Xe Max.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Проводимо діагностику автомобіля за допомогою звичайного смартфона

Власники автомобілів звикли, що перевірка його на справність коштує дуже дорого і для цього потрібно обов'язково користуватись послугами СТО....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -