Реклама

Компанія TCL випустила 4K телевізори 4-ї серії

Останні Новини

Компанія TCL випустила 4K телевізори 4-ї серії на платформі Google Android TV. Запуск відбувся у США. Лінійка 4-ї серії 4К телевізорів включає в себе 43-дюймову модель, 50-дюймову, 55-дюймову, 65-дюймову та 75-дюймову версії. Ціни на дані телевізори становитимуть 200 дол, 350 дол, 400 дол, 470 дол та 800 дол відповідно. Загалом, характеристики даних телевізорів однакові, відмінність полягає лише у розмірі екрану.

Отримують 5 моделей нових телевізорів 4-ї серії від TCL РК-панель із світлодіодним підсвічуванням, що підтримує роздільну здатність 3840 x 2160 (4K), а також 1,07 мільярда кольорів. Присутня тут підтримка HDR10 та HLG HDR. Оснащені телевізори вбудованим Chromecast, Play Store, Google Assistant та такими додатками як Netflix, Disney +, HBO Max, Amazon Prime Video, YouTube та інші. За звук тут відповідають подвійні динаміки потужністю по 8 Вт кожен з Dolby Audio.

Джерело

Рекомендуємо: В Google Пошук додають 3D-моделі нових автомобілів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Intel завершує виробництво процесорів Marvel’s Avengers Collector’s Edition Packaging

У серпні компанія Intel представила процесори Marvel's Avengers Collector's Edition Packaging. Від звичайних вони відрізняються тільки упаковкою, а в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -