Реклама

Контролер DualSense від PlayStation 5 працює з Android та Windows

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Контролер DualSense – це те, що ви знайдете в коробці, коли купуєте PlayStation 5. Контролер має новий дизайн, кілька нових функцій і, мабуть найголовніше – Контролер DualSense від PlayStation 5 працює з Android та Windows.

Sony розпочала розсилку пристроїв PlayStation 5 інфлюенсерам, включаючи YouTube, і один з них зняв відео, на якому показано, як новий контролер працює з Android та Windows.

У відео – розпакуванні контролера DualSense, зробленому YouTuber, Остіном Евансом, показано, як контролер працює з Surface Laptop Go (OC Windows) та Pixel 5 (Android), хоча в коробці чітко вказано, що контролер сумісний лише з PlayStation 5.

Остін підключає його до Xbox Series X, але він не працює, проте в основному добре працює з Surface Laptop Go. Він також підключає його до Pixel 5 через Bluetooth і навіть використовує для відтворення гри через Xbox Game Streaming. Контролер також підключений до PlayStation 4 успішно, але не працює.

Приємно знати, що контролер DualSense за 70 доларів працює не тільки з PlayStation 5. Однак такі функції, як тактильний зворотний зв’язок та адаптивні тригери, не працюють з цими неофіційно підтримуваними пристроями.

Існують припущення, що контролер може в кінцевому підсумку працюватимуть з PS4 з майбутнім оновленням, але не покладається на це. Контролер DualShock 4 працює з PS5, але лише з іграми PS4. Ви також зможете використовувати ліцензійні сторонні контролери та контролер DualSense для відтворення ігор PS4 на PS5.

Рекомендуємо: Sony Нарешті Офіційно Представили Інтерфейс PlayStation 5

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Xiaomi отримає 120-кратний зум

Xiaomi не перестає дивувати нас своїми продуктами, і сьогодні ми говоримо про те, що смартфон Xiaomi отримає 120-кратний цифровий...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -