Реклама

Названо 2 прості налаштування на Android, які збережуть ваш акумулятор та мобільні дані

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останніми роками ємність акумуляторів смартфонів не значно збільшилася, оскільки виробники більше зосереджувалися на оптимізації своїх пристроїв і розробці “швидших” зарядних пристроїв, що покращує його автономність. Але, безсумнівно, вас цікавить останнє, і саме тому протягом останніх кількох тижнів ми виявили кілька прихованих функцій Android, які забезпечують збереження акумулятора вашого пристрою (майже 12% заряду).

Сьогодні ми хочемо зробити ще один крок далі, тому ми пропонуємо вам два чудові прийоми для Android, за допомогою яких ви зможете не лише заощадити акумулятор, але й витрачати менше мобільних даних .

Цікаво: Названо 6 хитрощів, які дійсно зроблять ваш телефон Android швидшим.

Ці дві приховані функції Android дозволяють економити акумулятор і мобільні дані

Ви, напевно, це вже знаєте, але ваш телефон Android має велику кількість додаткових функцій, які містяться в прихованому розділі вашого смартфона під назвою “Параметри розробника” і сьогодні ми поговоримо з вами про два з них, завдяки яким ви зможете заощадити акумулятор і мобільні дані.

Тому перше, що вам потрібно зробити, щоб отримати доступ до цих двох прихованих функцій, це увімкнути “Параметри розробника”, те, що ви можете зробити, виконавши ці прості дії:

  • Відкрийте програму Налаштування на своєму мобільному пристрої Android
  • Введіть розділ Інформація про телефон або подібний
  • Натисніть кілька разів кнопку Номер збірки, доки внизу не з’явиться повідомлення про те, що параметри розробника активовано.

Коли це буде зроблено, ви повинні знайти новий розділ «Параметри розробника», який у моєму випадку розташований у розділі Система і отримати до нього доступ.

Цікаво: Покращте продуктивність свого Android – смартфону за допомогою цих 4 порад.

Зайшовши всередину, потрібно прокрутити вниз, доки не знайдете опцію Обмежити пошук мереж Wi-Fi та позначити прапорцем, який з’явиться праворуч щоб активувати його, оскільки таким чином ваш смартфон не буде постійно шукати мережі Wi-Fi і таким чином ви зможете трохи заощадити батареї протягом усього дня.

Друга прихована функція, про яку ми з вами сьогодні поговоримо, розташована трохи нижче попередньої та називається «Завжди на мобільних даних», хоча в цьому випадку вам не доведеться її активувати , але якраз навпаки, оскільки вам потрібно зняти прапорець, який з’являється праворуч від нього, щоб вимкнути його. Таким чином, коли ви під’єднаєтеся до мережі Wi-Fi, мобільні дані буде автоматично деактивовано, що дозволить вам легко заощаджувати як батарею, так і гігабайти вашого мобільного тарифу.

Цікаво: Які місця на смартфонах Android слід очищувати регулярно та обов’язково.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Жители Винницкой области получили качественную 4G сеть

Компания Lifecell этот год начала с хороших новостей для своих пользователей. Вчера мы сообщали о расширении 4G покрытия в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -