Реклама

Названо причини, чому користувачі смартфонів iPhone так довіряють компанії Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Практично всі користувачі смартфонів без вагань змінюють смартфони одного виробника на інші і з подивом реагують на те, як користувачі смартфонів iPhone з радістю біжать продавати свої минулорічні смартфони, щоб придбати останній шедевр від Apple. Причини цього цікавлять багатьох, адже важко зрозуміти, як можна змінювати відносно новий смартфон (для прикладу iPhone 11), який було випущено рік тому, на новий, який було випущено нещодавно (для прикладу iPhone 12). Зараз спробуємо з цим розібратися і буде названо причини, чому користувачі смартфонів iPhone так довіряють компанії Apple, що готові витрачати такі гроші на їхні останні новинки.

Перша причина - конфіденційність.

Так, саме через проблеми з конфіденційністю, велика кількість користувачів Android-смартфонів переходять на смартфони iPhone. Особливо на це вплинули останні рішення компанії Apple в плані боротьби з незаконним розповсюдженням та збором інформації про користувачів Apple iPhone. Останні нововведення в App Store тому підтвердження, оскільки такі компанії як Google та Facebook особливо не в захваті від таких нововведень.

Друга причина - довговічність iPhone.

Ще одна популярна причина, чому вибирають смартфони від Apple. Більшість смартфонів під управлінням Android застарівають вже через 2-3 роки користування. Крім цього, на вторинному ринку вони швидко обезцінюються, в порівнянні з iPhone, в яких зниження вартості не суттєве.

Третя причина - оновлення смартфонів.

Цілком очікувано, що серед причин популярності iPhone опинилося саме їхнє оновлення протягом 5 років (щонайменше), в той час як Android-смартфони отримують оновлення (оновлення ОС) не більше 3-х років. Для багатьох справді важливо користуватися смартфоном, який регулярно отримує різноманітні виправлення iOS та оновлення безпеки.

Четверта причина – ексклюзивність.

Можливо це і не найважливіша причина, але в більшості випадків продукцію Apple купляють саме через це. В Україні неймовірна кількість Android-користувачів і суттєво менша кількість власників iPhone, а це однозначно додає ексклюзивності.

П'ята причина - підтримка та гарантія.

Практично всі власники смартфонів iPhone користуються послугами сервісних центрів Apple, оскільки вони справді дають гарантію на те, що після ремонту пристрій буде працювати як новий.

Шоста причина – екосистема.

Дана причина більше притаманна справжнім шанувальникам компанії Apple, оскільки екосистема в них справді добре розвинена. Маючи в своєму арсеналі навушники, ПК, колонки та інші ґаджети Apple, ви з легкістю можете керувати ними з свого смартфона.

Ми назвали тільки найпопулярніші причини, чому користувачі так довіряють Apple та вибирають саме їхні смартфони, але на ділі, при покупці Apple iPhone, кожен опирається саме на свої інтереси та потреби.

Також нещодавно стало відомо, чому буква «і» почала зникати із назв продукції компанії Apple.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо приховані можливості месенджера Telegram

Сьогоднішній матеріал буде стосуватися одного з найпопулярніших месенджерів в Україні - Telegram. Поговоримо сьогодні про його нові функції, про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -