Реклама

Не вдається відкрити PDF у WhatsApp? 6 рішень для мобільної помилки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Іноді WhatsApp може не відкривати PDF-файли на мобільному пристрої. Ви можете вирішити проблему за допомогою кількох простих рішень, наприклад перевірити підключення до Інтернету та переконатися, що у вас є вільне місце для зберігання на вашому смартфоні. Підтримка месенджера в актуальному стані також є важливим кроком для відкриття PDF-файлів у WhatsApp , оскільки можливі помилки та збої виправляються оновленнями.

У переліку нижче ITechNews зібрав деякі можливі рішення, коли файл PDF не завантажується на WhatsApp. Нижче перегляньте шість порад щодо вирішення проблеми на Android або iPhone (iOS ).

Цікаво: WhatsApp Beta: що це таке і як встановити додаток на Android і iPhone.

1. Дайте дозвіл на пам'ять мобільного телефону

Під час надсилання документів через WhatsApp програмі потрібен доступ до сховища осередку, щоб відкрити файли, збережені в пам’яті осередку. Наприклад, якщо ви хочете надіслати фотографію контакту, WhatsApp попросить вас отримати доступ до галереї, щоб ви могли вибрати зображення. Те саме стосується завантаження файлів, будь то фотографії, відео чи PDF-документи.

Тому, якщо ви відмовите у дозволі на доступ до пам’яті під час налаштування програми, WhatsApp не зможе відкрити документи, отримані платформою. Щоб виправити помилку, перейдіть до налаштувань телефону та натисніть «Додатки та сповіщення». Потім натисніть «Додатково» та поставте галочку «Керувати дозволами». На наступному екрані перейдіть на вкладку «Файли та медіа», торкніться WhatsApp і виберіть опцію «Дозволити доступ лише до медіафайлів».

2. Перевірте підключення до Інтернету

Можливо, деякі збої у відкритті PDF-документів викликані проблемами з підключенням до Інтернету. Тому перевірка стану мережі може стати важливим кроком у спробі вирішити подібні проблеми. Перемикання між з’єднанням Wi-Fi і мобільним передаванням даних є можливим вирішенням помилки, а тримати програму відкритою на екрані, щоб запобігти її запуску у фоновому режимі, також може допомогти вирішити проблему.

3. Увімкніть автоматичне завантаження документів

Увімкнення автоматичного завантаження документів у WhatsApp – це рішення проблем із завантаженням PDF-файлів у месенджері. Коли цю функцію активовано, програма автоматично завантажує файли, отримані в чаті, коли доступне з’єднання з Інтернетом. Щоб увімкнути цю функцію, перейдіть до налаштувань WhatsApp і торкніться опції «Зберігання та дані». Потім у розділі «Автоматичне завантаження медіа» натисніть «Документи» та виберіть опцію «Wi-Fi та стільникові дані». Ця процедура схожа на Android і iPhone e (iOS ).

Цікаво: Усе про WhatsApp, чого раніше ви могли не знати.

4. Оновіть WhatsApp

Помилка завантаження PDF-файлів може бути викликана деяким збоєм самої програми. Тому важливо постійно оновлювати WhatsApp , оскільки можливі помилки виправляються за допомогою оновлень, доступних на платформі. Для цього на Android перейдіть у Play Store і торкніться своєї фотографії, розташованої у верхньому правому куті екрана. Потім перейдіть до «Керування програмами та пристроями», а потім «Доступні оновлення». Щоб завершити процес, натисніть «Оновити все». Таким чином ви оновлюєте WhatsApp і всі свої програми.

На iPhone ( iOS ) процедура дещо інша. Щоб оновити свої програми, перейдіть до App Store і торкніться зображення профілю у верхньому правому куті екрана. Потім у розділі «Доступні оновлення» виберіть параметр «Оновити все». Таким чином, усі завантажені програми з доступними оновленнями будуть оновлені.

5. Встановіть програму для зчитування PDF-файлів

Наявність програми для зчитування PDF-файлів на мобільному телефоні також може допомогти відкрити файли WhatsApp . Є кілька варіантів, доступних для завантаження з магазинів Google і Apple . Серед них можна виділити Adobe Reader , Microsoft Office , Polaris Office , WPS Office і навіть Google і Drive .

Цікаво: Як одночасно користуватись двома обліковими записами в WhatsApp? Інструкція для iPhone.

6. Звільніть місце на своєму смартфоні

Зберігання вільного місця на телефоні також є важливим моментом, оскільки брак пам’яті може бути причиною деяких повідомлень про помилки. Через WhatsApp можна перевіряти та керувати сховищем, доступним на мобільному телефоні . Щоб перевірити вільний простір на Android , перейдіть до налаштувань WhatsApp і натисніть «Зберігання та використання даних». Потім торкніться «Управління сховищем» і видаліть дуже важкі медіа чи непотрібні файли.

Також нещодавно ми розповідали, чим може бути небезпечний месенджер WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся запуск Galaxy M31s. Повні характеристики

Сьогодні відбувся запуск смартфона Samsug Galaxy M31s в Індії, і ми поговоримо про повні його характеристики. Даний телефон -...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -