Реклама

В Nokia з’являться нові моделі телевізорів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Минулого року компанія Nokia запустила перший смарт-телевізор. За останні шість місяців 55-дюймовий телевізор отримав ще дві моделі –  43-дюймових і 65-дюймових братів і сестер. У серпні також було оголошено про Nokia TV Box . Зараз офіційно оголошено, що через кілька днів в Nokia з’являться нові моделі телевізорів.

В Nokia з’являться нові моделі телевізорів

Офіційний сайт Nokia в Індії показав, що у вівторок, 6 жовтня, з’явиться новий асортимент телевізорів Nokia Smart TV. За даними NokiaPowerUser , нові телевізори повинні мати 32-дюймову та 50-дюймову моделі. Як повідомляється, два телевізори були сертифіковані в Бюро індійських стандартів ще на початку серпня.

Блог, орієнтований на Nokia, має інший образ плаката, який говорить, що телевізори будуть оснащені динаміками Onkyo. Це дивно, оскільки сучасні смарт-телевізори Nokia оснащені динаміками JBL. Буде цікаво дізнатись, чому зараз він перейшов на Onkyo.

Нові інтелектуальні телевізори повинні працювати з операційною системою Android 9.0 і попередньо завантажуватися такими додатками, як Netflix, Prime Video та Disney + Hotstar. 32-дюймова версія, швидше за все, матиме роздільну здатність FHD, що робить її найдешевшою з модельного ряду, тоді як 55-дюймова версія повинна мати панель 4K.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

LibreOffice для мобільних пристроїв: як користуватися програмою Collabora Office

LibreOffice — це офісний пакет з відкритим вихідним кодом, який можна завантажити лише для ПК. На основі кодування цього програмного забезпечення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -