Реклама

Nokia випустить ультрабюджетний смартфон менше ніж за 3000 грн

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Nokia випустить ультрабюджетний смартфон менше ніж за 3000 грн. Він буде називатися Nokia 1.4. Він отримає базові характеристики, але і ціна у нього буде відповідна.

Смартфон отримає восьмиядерний процесором частотою 1,3 ГГц. Основна камера смартфона буде подвійною – отримає датчики на 8 Мп і 2 Мп. Фронтальна камера буде 5-мегапіксельною. Смартфон буде працювати від акумулятора ємністю 4000 мАг. Екран у нього буде великий – діагональ 6,51 дюйма.

Підтримки 5G в Nokia 1.4 не очікується. Вбудованої флеш-пам'яті теж буде замало - 16 ГБ. Але, на щастя, її можна розширити до 128 ГБ картами microSD. Для розблокування смартфона буде служити сканер відбитків пальців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У Європі запропоновано ввести нові стандарти безпеки для всіх пристроїв, в яких передбачено підключення до інтернету

Новий закон передбачає підвищення рівня кібербезпеки для всіх пристроїв, які можуть підключатися до інтернет-мережі, включаючи навіть розумну побутову техніку....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -