Реклама

Ноутбуки від Honor отримають Windows

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Виділення Honor в окрему компанію, незалежну від Huawei (по крайній мірі, на папері), розв’язало менеджменту Honor руки в рамках укладення важливих стратегічних галузевих угод. Як стало відомо, ноутбуки від Honor отримають Windows.

Ноутбуки від Honor отримають Windows

Тепер можна не переживати, що ноутбуки Honor раптом виявляться без Windows 10 – по крайній мірі до тих пір, поки американці не введуть якісь нові санкції, цього не буде. Windows 10 відповідно до нової угоди стає офіційною ОС ноутбуків Honor.

Генеральний директор Honor Жао Мінг (Zhao Ming) з цього приводу повідомив: «Windows 10 - це різноманітна і потужна платформа, яка надає OEM-партнерам гнучкі інструменти для експорту ідей по всьому світу. Microsoft сподівається розширити можливості OEM-виробників за допомогою платформи Windows 10. Партнери продовжують впроваджувати інноваційні продукти і пропонувати користувачам новітні технології, щоб вони могли створювати, вчитися і спілкуватися, коли і де б вони не знаходилися ».

Разом з тим, в Honor повідомили, що в січні 2021 року вийде новий MagicBook Pro - з процесорами Intel і, само собою, Windows 10. Причому він з'явиться як в Китаї, так і на зовнішніх ринках.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як захистити свій домашній Wi-Fi від сусідів та інших сторонніх підключень

Ситуація, про яку ми зараз поговоримо, знайома практично усім – до вашого Wi-Fi підключаються сусіди. Так, таке буває дуже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -