Реклама

Новий повербанк від Xiaomi надійшов в продаж

Останні Новини

Новий повербанк від Xiaomi, мова йде про Mi Power Bank Boost Pro ємністю 30 000 мАг, надійшов у продаж в Індії. До цього він був представлений на краудфандинговій платформі та зібрав усі необхідні кошти для фінансування всього за 15 днів. Ціна на новинку становить близько 32 дол США.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Power Bank Boost Pro 30 000 мАг – це ребрендингова версія Xiaomi Power Bank 3. Як ви уже зрозуміли із назви, ємність акумулятора для заряду становить 30 000 мАг та підтримує максимальну віддачу 18 Вт, а от для свого заряду він підтримує 24 Вт зарядку.

Сумісний новий повербанк практично із усіма пристроями, так як він підтримує USB PD (Power Delivery) 3.0. З додаткових функцій, то Mi Power Bank Boost Pro отримав можливість низького заряду, що необхідно для заряджання аксесуарів.

Отримав Mi Power Bank Boost Pro два порти USB Type-A (лише вихід), один порт USB Type-C (вхід та вихід) та MicroUSB (лише вхід). Доступний повербанк лише у чорному кольорі та важить 640 г.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нові зображення Xiaomi Mi 11 Pro підтверджують наявність великого додаткового дисплею

Сьогодні китайські джерела опублікували фотографію, яка демонструвала б рамку, до якої кріпляться модулі основної камери і додатковий екран смартфона...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -