Реклама

Очікується запуск 5G варіанту Galaxy A51 у новій країні

Останні Новини

Смартфон Samsung Galaxy A51 доступний для покупки уже декілька місяців. Зараз ж, очікується запуск 5G варіанту Galaxy A51 у новій країні, а саме США. Запуск повинен відбутись цього місяця. Даний смартфон стане другим у серії Galaxy A, хто буде підтримувати 5G (перший – Galaxy A71).

Нагадаємо, що Galaxy A51 5G уже був запущений у Китаї. Розмір екрану становить 6,5-дюйма. Дисплей S-AMOLED з дизайном Infinity-O. Роздільна здатність Full HD +. Отримав телефон чіпсет Exynos 980 з підтримкою SA / NSA 5G. Але є інформація, що на ринку США A51 5G працюватиме на Snapdragon 765G. Отримає телефон 6Гб/8Гб оперативної пам’яті та 128Гб вбудованої. Операційна система A51 — Android 10 із інтерфейсом Samsung One UI.

На задній панелі розташована квадрокамера з датчиками — 48Мп, 12Мп, 5Мп та 5Мп. Фронтальна камера отримала датчик на 32Мп. Обладнаний смартфон акумулятор 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 15Вт.

Рекомендуємо: Компанія Xiaomi Запланувала Віртуальну Презентацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple планує збільшити виробництво iPhone

Згідно з повідомленням Nikkei, Компанія Apple планує збільшити виробництво iPhone в 2021 році . Цей крок відбувається в той час, коли вони вже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -