Реклама

Одна дія, яка допоможе пришвидшити роботу комп’ютера

Останні Новини

Комп’ютери час від часу можуть починати зависати, не коректно працювати, довго думати та не загружати потрібні сторінки і програми. Все це дуже дратує і не дає нормально працювати. Зазвичай, такі проблеми часто з’являються на пристроях, яким вже багато років, але і на новіших моделях теж трапляється. Сьогодні хочемо вас познайомити із однією програмою, яка легко і просто може відновити роботу ПК за декілька кліків. Цікаво? Читайте далі.

AlomeWare Reset - чарівна програма, яка виручає так багато людей від повільної роботи. Вона перезавантажує комп'ютер не перезавантажуючи його, як це можливо? Скоро зрозумієте. Спочатку трішки історії. Взагалі дану утиліту створила одна людина і призначення було одне - пришвидшувати роботу Windows та і ПК загалом. Пізніше той самий розробник вирішив додати дуже багато непотрібних функцій, які не покращили програму, а навпаки загрузили її сміттям. Зараз в утиліті можна створювати нотатки, робити скріншоти, писати нагадування і таке інше. Тобто у ній є функції, які нікому не потрібні, бо все це можна зробити і в іншому місці. Саме по цій причині ми рекомендуємо встановлювати не саму нову версію програми, а чуть старішу AlomeWare Reset 4.02. У ній ще немає нічого зайвого, а лише одна найголовніша функція. Не залежно від того, що версія не сама нова, її підтримує будь-який Windows.

Цікаво: Відомо, коли перезавантаження чи вимкнення комп’ютера шкодить

Як працює сама програма?
Коли ви бачите, що ваш ПК починає конкретно зависати, натискаєте чотири кнопки Shift+Ctrl+Alt+Del. Після цього програма починає свою роботу. Спочатку вона вивантажує усі абсолютно програми із пам'яті системи, далі видаляє тимчасові файли, перезапускає провідник Windows, а тоді відновлює усі програми із автозавантаження.

Комусь може здатись, що це те ж саме, що й просто стандартним шляхом перезавантажити ПК. Насправді ж ні. Перезавантаження триває набагто довше, ПК все повинен поступово загрузити та відновити. А тут все робиться за лічені секунди.

Окрім відновлення нормальної роботи, в AlomeWare Reset можна зробити скріншот системи. Що це означає? Ви позначаєте програми, які вам потрібні і які не при яких обставинах не можна закривати, бо ви, наприклад, в них працюєте. В такому випадку, AlomeWare Reset під час своєї роботи не буде їх зачіпати, вони залишаться незмінно запущені.

Не полініться завантажити собі таку програму. Вона займає дуже мало вбудованої та оперативної пам'яті. Ви її навіть помічати не будете на комп'ютері, а при необхідності дуже швидко зможете скористатись і налагодити швидку роботу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei патентує нові технології в автомобільній сфері

Компанія Huawei відома своїми патентами новітніх технологій. А сьогодні, з’явилась інформація про те, що Huawei патентує нові технології в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -