Реклама

OPPO представила найшвидшу зарядку на ринку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія OPPO відома на ринку своєю технологією швидкої зарядки VOOC. Сьогодні ж, OPPO представила найшвидшу зарядку на ринку – Flash Charging потужністю 125 Вт.

Тепер детальніше. Розроблена Flash Charging на основі вже розробленої компанією зарядки SuperVOOC 2.0. Такий тип заряду спрямовується на збільшення струму для досягнення збільшення потужності. Для досягнення 125Вт заряду, компанія OPPO збільшила напругу в два рази, тобто до 20В, а максимальний струм буде становити 6,25А. Отож, результатом є те, що Flash Charging може зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг до 100% всього за 20 хвилин, а до 40% всього за 5 хвилин. Це справді вражає.

Щодо безпеки, то враховуючи таку високу потужність. Компанія OPPO додала 10 датчиків температури для контролю за станом зарядки. Окрім цього присутні тут датчики захисту від перенапруги та провід типу C до типу C.

На жаль, інформації про вихід смартфонів з Flash Charging на 125 Вт поки немає.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає У Виробництво Смартфон Із 100Вт Зарядом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

TikTok впроваджує автоматизовану модерацію вмісту

Китайська платформа соціальних мереж TikTok впроваджує автоматизовану модерацію вмісту для США та Канади. За словами компанії , зараз вона збирається впровадити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -