Реклама

Опубліковані рендери смартфона Oppo Find X3 Pro з екраном-водоспадом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні в мережі були опубліковані рендери смартфона Oppo Find X3 Pro з екраном-водоспадом. Рендери створені на основі свіжого патенту компанії. Теоретично так може виглядати майбутній Find X3 Pro, але не факт, що Oppo взагалі випустить щось саме в такому дизайні.

Опубліковані рендери смартфона Oppo Find X3 Pro з екраном-водоспадом

У будь-якому випадку, подивитися на це цікаво. Можна відзначити екран-водоспад з дуже сильно вигнутим на гранях екраном.

Опубліковані рендери смартфона Oppo Find X3 Pro з екраном-водоспадом

Причому в даному випадку справа не тільки в дуже сильному вигині, а й в тому, що на межі заходить досить значна частина дисплея, тобто ці області явно потрібно якось використовувати, при цьому використовувати в якості додаткової, а не основний області. Загалом, просто зігнути екран не вийде – треба придумати для цього сценарії використання.

Місць для бічних кнопок не залишається зовсім, але ми вже бачили смартфони з віртуальними кнопками. До слова, фото нижче, судячи з усього, зображений прототип, тобто мова не просто про патенти, а про розробку подібного смартфона. Тобто, цілком можливо, що Find X3 Pro дійсно буде виглядати приблизно так.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 вигідних смартфона на Snapdragon 720G від відомих брендів

При виборі смартфона майже всі дивляться на його «начинку», а саме на процесор, оскільки від нього залежить продуктивність смартфона,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -