Реклама

Оновлення сенсорного екрану iMac від Apple може стати реальністю

Останні Новини

Отримання сенсорного екрану для своїх iMac компанія Apple досить давно відкинула. Проте зараз в мережі шириться інформація, що компанія може відійти від своєї попередньої позиції, тим самим оновлення сенсорного екрану iMac від Apple може стати реальністю.

Інформація про плани Apple сформована на основі оновленої патентної заявки, що була подана ще у 2023 році. В ній вказаний новий дизайн iMac та його поворотну підтавку. Велика увага тут приділялась саме підставці, так як вона могла б по різному трансформуватись, тим самим займала б мало місця та була б легша в транспортуванні. Щодо самого зображення iMAc, то його дизайн дуже знайомий. А роблячи висновок, що патентувати пристрій з таким же дизайном не має сенсу, то ймовірно, тут компанія показує зміни в iMac саме в плані сенсорного екрану. Таким чином вона б змінила пристрій та ще й вивела б на ринок значного конкурента Microsoft Surface Studio.

Оновлення сенсорного екрану imac від apple може стати реальністю

Популярність настільного пк від Apple була б значна, так як користувачами компанії в плані пк та ноутбуків є багато творчих людей, особливо така зміна б задовольнила художників та дизайнерів.

Кілька років тому, Apple говорила про роботу над такою технологією, проте її представники заявили, що сенсорний екран на їхніх iMac буде несумісний. Але це було ще у 2016 році, а з цього часу багато чого змінилось. Тому, слідкуємо за оновленням та іншими витоками інформації про майбутні технології компанії. Це буде цікаво.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як розпізнати фальшиві купюри за допомогою смартфона

Протягом останніх двох тижнів, в мережі дуже багато інформації шириться про фальшиві купюри, та й ми також розглядали цю...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -