Реклама

Опис і зображення відеокарти Radeon RX 6900 XT ASRock

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія AMD знімає ембарго на огляди відеокарт Radeon RX 6800 і RX 6800 XT, розроблених її партнерами. Більш продуктивна модель Radeon RX 6900 XT повинна з’явитися ще приблизно через два тижні. Поки жоден партнер AMD не демонстрував RX 6900 XT. Схоже, що першою стала компанія ASRock. Також були опубліковані опис і зображення відеокарти Radeon RX 6900 XT ASRock.

Карта, як видно, є еталонною, без будь-яких візуальних змін дизайну (навіть наклейок). Її основою служить графічний процесор Navi 21 XTX з 80 обчислювальними блоками (5120 потокових процесорів). Подібно RX 6800 і RX 6800 XT, 16 ГБ пам’яті GDDR6 доповнено 128 МБ Infinity Cache. Частота GPU досягає 2250 МГц, а швидкість роботи пам’яті дорівнює 16 Гбіт / с.

Система охолодження RX 6900XT включає три вентилятора. У корпусі ПК карт займе 2,5 слота. Системою охолодження і платою новинка не відрізняється від RX 6800 XT - ASRock навіть використовує одне і те ж зображення, щоб показати кулер і друковану плату. Обидві карти характеризуються споживаною потужністю 300 Вт. На монтажній планці видно два роз'єми DisplayPort і по одному роз'єму HDMI і USB-C. Габарити карти рівні 267 x 120 x 50 мм.

Відеокарта позиціонується як конкурент моделі Nvidia GeForce RTX 3090, який стоїть на третину менше (рекомендована виробником роздрібна ціна RX 6900 XT становить 999 доларів). Поки невідомо, чи планує AMD дозволити партнерам випускати нестандартні конструкції на основі Navi 21 XT, але якщо це і станеться, то не раніше ніж через тиждень після випуску референсного зразка, наміченого на 8 грудня.

Читайте також: Компанія Tesla хоче використовувати нові GPU від AMD.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Владельцы кнопочных телефонов смогут полноценно пользоваться мессенджером WhatsApp

Стаття доступна українською...В течение этого года, новости вокруг WhatsApp и их владельцев появляются почти каждый день. Один день это...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -