Реклама

Покупці Xbox Series X і PlayStation 5 можуть розчаруватися

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Покупці Xbox Series X і PlayStation 5 можуть розчаруватися. Графіка перших ігор зовсім не вражає.

Розробники гри No Man’s Sky повідомили, що в честь виходу консолей наступного покоління PlayStation 5 і Xbox Series X вони випустять оновлену версію свого проекту, яка буде доступна в день виходу консолей. Всі власники гри на PS4 або Xbox One зможуть оновити гру до версії для консолей наступного покоління безкоштовно.

Студія Hello Games розповіла, що це оновлення для консолей наступного покоління буде мати ряд нових функцій. Обидві консольні версії будуть пропонувати «більш деталізовані і опрацьовані світи», покращену графіку, процедурну генерацію буквально кожного атома в грі. Також оновлення представить користувацький режим на 32 гравця, який до цих пір не був доступний на консолях.

У версіях наступного покоління також буде поліпшена дальність промальовування, користувачі можуть розраховувати на поліпшені тіні і поліпшене освітлення. Гравці зможуть використовувати свої збереження при оновленні до версії цієї для PS5 або Xbox Series X. No Man's Sky Next Generation буде підтримувати дозвіл 4K при 60 кадрах в секунду. Також відомо, що користувачі ПК також отримають це оновлення. Втім, трейлер показує графіку рівня поточного покоління консолей, оскільки оригінальна гра не хапала зірок з неба в цьому плані.

No Man's Sky Next Generation вийде 10 листопада для Xbox Series X і 12 листопада для PlayStation 5.

Читайте також: Burger King Заінтригували Шанувальників Консолі Sony PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван мощный игровой смартфон от компании Xiaomi

Стаття доступна українською...Планируете покупку геймерского смартфона? Если так, то сейчас будет назван мощный игровой смартфон от компании Xiaomi, в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -