Реклама

Реліз iPhone 12 переноситься

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно надійшла інформація від Bloomberg, в якій повідомляється, що цього року, реліз iPhone 12 переноситься.
За їхньою інформацією, директор Broadcom, Хок Тан заявив, що цього року відбудуться «незаплановані затримки” у випуску смартфонів північноамериканського виробника”. Зрозуміло, що мова йде про новий iPhone 12.
Компанія Broadcom є основним постачальником Bluetooth та Wi-Fi обладнання для iPhone. Також відомо, що вони отримали замовлення від Apple на 15 млрд доларів. Ймовірно, що Broadcom розпочнуть постачати і 5G компоненти.
Такі затримки з початком продажів виникли через глобальну епідемію. Через це, представники Apple не змогли прилетіти в Китай для доопрацювання моделі iPhone 12. Ще одна причина, це те, що заводи не функціонували на повну та недовиконали план.

Раніше, всі релізи iPhone відбувалися у вересні (крім XR), тому реліз iPhone 12, з усіма можливими затримками, варто очікувати не раніше листопада.

Джерело: Bloomberg

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 моменти, які допоможуть вберегти ваші кошти за кордоном

Сезон відпусток для частини людей уже закінчується, а для іншої частини лише розпочинається, адже серпень - вересень чудові місяці...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -