Реклама

Розкрито можливі характеристики iPad Mini 6-го покоління

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple оновила всю свою лінійку iPad у 2020 році, виключивши модель Mini. Але зараз з’явився імовірний витік, де було розкрито можливі характеристики iPad Mini 6-го покоління. Відповідно до підказки, ці характеристики є одними із багатьох можливих прототипів, а отже, кінцевий продукт може відрізнятися.

За словами користувача Twitter leaker, прототип майбутнього iPad Mini 6-го покоління має більший 8,5-дюймовий дисплей. Крім того, він має схожий дизайн, як нові серії iPhone 12 , iPad Air 4-го покоління та новіші моделі iPad Pro .

Цікаво, що він також має порт USB Type-C.. Далі, що найголовніше, він працює на чіпі Apple A14 Bionic в парі з 4 Гб оперативної пам’яті. Однак стереодинаміки такі ж, як і у старшої моделі.

Інші особливості цього прототипу включають подвійний акумулятор, ту саму камеру, що і новий iPad Air , і підтримку Apple Pencil 2-го покоління.

Тим не менш, Lekster також згадує про наявність проблем з продуктивністю подвійного акумулятора на цій моделі. Сподіваємось, Apple це виправляє і допрацьовує цей прототип, оскільки iPad Mini 6-го покоління з таким набором функцій повинен бути надійним оновленням для тих, хто має модель старшого покоління .

Читайте також: Apple почала вдосконалювати свій Face ID.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google закриває сервіс обміну 3D-моделями Poly

Компанія Google знову показала, що занадто покладатися на її сервіси не варто. Сьогодні надійшла інформація, що Google закриває сервіс...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -