Реклама

Samsung готує до релізу бюджетний смартфон із “швидким” екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла чергова інформація, яка стосується компанії Samsung. Як повідомляє Gizchina, Samsung готує до релізу бюджетний смартфон із “швидким” екраном. Цим бюджетним смартфоном повинен стати пристрій із серії Galaxy A.

Про «швидкий» екран мається на увазі підтримка частоти оновлення 120 Гц, яка зараз широко використовується в флагманських смартфонах. Очікується, що смартфон Samsung Galaxy A52 5G отримає такий екран. Також ходять чутки, що Galaxy A52 (4G) та Galaxy A72 отримають дисплеї з частотою оновлення 90 Гц.

Зараз про смартфон Samsung Galaxy A52 5G відомо досить багато. Раніше повідомлялося, що пристрій отримає процесор Qualcomm Snapdragon 750G, 6 Гб або 8 ГБ оперативної пам’яті, об'ємний акумулятор на 4500 мАг та підтримку швидкої зарядки потужністю 15 Вт (або 25 Вт). Також він отримає квадрокамеру та фронтальну камеру врізану в дисплей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Виробництво смартфонів iPhone 12 знову переноситься

Тільки вчора була інформація, що iPhone 12 не отримає 120Гц дисплей, як сьогодні з’явилася ще одна новина. Як повідомляють...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -