Реклама

Samsung готує до релізу новий фліп-телефон W21 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung готує до релізу новий фліп-телефон W21 5G. Цей новий фліп-телефон стане наступником смартфона Samsung W20 5G. W21 5G з’являється на сертифікації Wi-Fi Alliance з підшипниковим номером моделі SM-W2021.

Samsung готує до релізу новий фліп-телефон W21 5G

Сертифікат показує, що W21 5G працює під управлінням ОС Android 10 і має двосмуговий Wi-Fi (2,4 ГГц та 5 Ггц). Крім того, у списку розкривається версія прошивки W2021.001, підключення Wi-Fi 6 та функція Wi-Fi Direct. На сьогодні Samsung не повідомляє жодних подробиць щодо свого майбутнього фліп-телефону. Хоча більшість характеристик Samsung W21 5G наразі невідомі, але ми очікуємо, що в найближчі тижні з’явиться більше деталей.

Минулого року Samsung W20 5G поставляється з 7,30-дюймовим динамічним AMOLED-дисплеєм, а вторинний - 4,6-дюймовим супер AMOLED. Він працює на базі чіпсета Snapdragon 865+ в парі з 121 Гб оперативної пам'яті та 512 Гб внутрішньої пам’яті.

Що стосується камер, то W20 5G оснащений подвійною фронтальною камерою 10MP + 8MP. На тильній стороні він має потрійну камеру 16MP + 12MP + 12MP. Телефон має акумулятор 4235 мАг та підтримує функцію швидкого заряджання 2.0.

Рекомендуємо: Cмартфон Samsung Galaxy S20 FE Протестували Під Водою

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як швидко виявити злом смартфона та захиститись від нього

В світі з'явився новий термін - побутове хакерство. Це означає, що будь-хто зацікавлений може залізти до вас в телефон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -