Реклама

Samsung презентує функції One UI 3.0 на своєму веб-сайті

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung вже деякий час тестує One UI 3.0 на ряді своїх смартфонів. Однак компанія ще офіційно не представила останню версію свого мобільного програмного забезпечення. Зазвичай електронний гігант демонструє своє нове програмне забезпечення на конференції розробників Samsung (SDC), але цьогорічне шоу було скасовано через пандемію. Сьогодні з’явилася інформація, що Samsung презентує функції One UI 3.0 на своєму веб-сайті. Зараз компанія створила спеціальну сторінку на одному зі своїх веб-сайтів.

Samsung презентує функції One UI 3.0 на своєму веб-сайті

На даний момент Samsung UI 3.0 на базі програмного забезпечення Android 11 доступний для декількох флагманських пристроїв у бета-формі. Крім того, збірки обмежені деякими користувачами лише у певних регіонах. Перш за все, компанія ще не розкрила список придатних пристроїв.

У будь-якому випадку, тепер ми нарешті знаємо деякі функції One UI 3.0, завдяки спеціальній сторінці на веб-сайті Малайзії від Samsung, яку помітили розробники XDA . На цій сторінці також видно оновлення, яке буде доступне з листопада. Отже, ми можемо очікувати, що південнокорейський технологічний гігант почне впроваджувати стабільні збірки найближчими тижнями.

Samsung презентує функції One UI 3.0 на своєму веб-сайті

Що стосується функцій, Samsung перерахувала деякі з них із зображеннями. Перш за все, компанія впровадила засоби керування мультимедіа Android 11 на панелі швидкого керування. Таким чином, користувачі зможуть легко переключатися між відтворенням музики / відео з декількох програм. Крім того, панель сповіщень перероблена, щоб відображати більше вмісту.

Samsung презентує функції One UI 3.0 на своєму веб-сайті

Далі, компанія говорить про підтримку різних розмірів екрану. Це буде корисно на таких пристроях, як Galaxy Z Fold2 . На цьому пристрої дисплей обкладинки відображатиме вміст програми в стандартному мобільному поданні, але в розгорнутому вигляді вміст програми буде оптимізований для перегляду планшета. Ця сторінка також підтверджує наявність функцій подвійного попереднього перегляду та селфі для задньої камери для оригінального оновлення Galaxy Fold з одним інтерфейсом 3.0.

Samsung презентує функції One UI 3.0 на своєму веб-сайті

Щоб екран блокування користувачів залишався завжди свіжим, нове оновлення One UI принесе 5 нових категорій для Dynamic Wallpapers, що збільшить загальну кількість до 10. І останнє, але не менш важливе: телефони Samsung нарешті підтримуватимуть повноекранні відеодзвінки на телефоні за замовчуванням.

Читайте також: Samsung Випускає Додаток Для Пошуку Загублених Пристроїв Galaxy.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фітнес-трекер Redmi Smart Band з’являється в новій країні

Сьогодні, ми отримали інформацію про те, що фітнес-трекер Redmi Smart Band з’являється в новій країні. І це — Індія....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -