Реклама

Samsung запатентували смартфон із об’ємним дисплеєм та висувною камерою

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung Display є провідною компанією і коли мова заходить про дисплеї, вони ніколи не соромляться подальших інновацій . Однак останній патент кидає виклик кожному міфу завдяки своєму новому патенту. Згідно отриманої інформації від LetsGoDigital, Samsung запатентували смартфон із об’ємним дисплеєм та висувною камерою.

Samsung запатентували смартфон із об’ємним дисплеєм та висувною камерою

Зображення показують кілька дисплеїв, обгорнутих навколо пристрою. Немає портів, камер та фізичних кнопок. Компанія Samsung Electronics подала її в USPTO (Бюро патентів і товарних знаків США) ще в липні 2020 року. Патент був опублікований 29 жовтня 2020 року, а також з’явився в базі даних ВОІВ (Всесвітнє управління інтелектуальної власності).

Дисплей, прозорі конструкції корпусів

Говорячи про дисплеї, ми бачимо вигнутий дисплей спереду. Однак дисплей задньої панелі сидить рівно. І має багато напівкруглих дисплеїв по боках. Крім того, дисплей покритий прозорим корпусом спереду і ззаду. У звіті зазначається, що він виготовлений із прозорого “акрилового матеріалу”. Інші компоненти всередині приховані під цим оточуючим дисплеєм із опорними стовпцями.

Samsung запатентували смартфон із об’ємним дисплеєм та висувною камерою

Крім того, пристрій також має висувну камеру. Як повідомляється, пристрій має дві частини з камерами, закріпленими на задній частині. Відповідно, користувачеві потрібно просунути задню частину вниз, щоб виявити камери. Тим не менш, для селфі він / вона може повернутися на задній дисплей. І використовуйте ту саму камеру для зйомки селфі.

Все це робить пристрій повністю покритим дисплеєм і забезпечує справжній повноцінний досвід роботи зі смартфоном . Крім того, у патенті також згадується прихована всередині вторинна камера. Повідомляється, що це дозволяє з’ясувати, на який дисплей дивиться користувач. Інші функції, такі як датчик відбитків пальців на дисплеї, динамік та датчики, знаходяться під дисплеєм.

Samsung запатентували смартфон із об’ємним дисплеєм та висувною камерою

Однак, як зазначалося раніше, в дизайні відсутні видимі кнопки, порти. Але в патентних деталях сказано, що пристрій можна вмикати / вимикати через екран за допомогою датчика. Патент також говорить про можливість eSIM та дротової / бездротової зарядки, хоча і не має портів.

Читайте також: Samsung Display постачатиме дисплеї для Huawei.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, чи можна вимикати камери спостереження, коли ви вдома

Камери безпеки чудово підходять для спостереження за домом, у приміщенні та на вулиці, але що робити, якщо ви хочете...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -