Реклама

Смартфон Samsung Galaxy S21 буде поступатися Galaxy Note20 Ultra

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Навіть з підтримкою стилуса смартфон Samsung Galaxy S21 буде поступатися Galaxy Note20 Ultra. Новинка буде поступатися в зручності використання раніше випущеним Galaxy Note 20 Ultra.

Вчора обізнаний про плани Samsung інформатор Ice Universe заявив, що він дає абсолютну гарантію наявності відповідної підтримки (стилуса) Samsung Galaxy S21 Ultra.

Після цього різні ЗМІ підтвердили, що Samsung Galaxy S21 Ultra дійсно буде підтримувати S Pen, однак він буде поступатися в зручності використання раніше випущеним Galaxy Note 20 Ultra. Справа в тому, що у Samsung Galaxy S21 Ultra НЕ буде спеціального слота для зберігання S Pen.

Також повідомляється, що S Pen не входитиме в стандартний комплект поставки Samsung Galaxy S21 Ultra. Джерела повідомляють, що S Pen для Samsung Galaxy S21 Ultra необхідно буде купувати окремо. Крім того, виробник випустить спеціальну серію чохлів для Samsung Galaxy S21 Ultra, в яких буде можливість закріпити S Pen, щоб він не загубився.

Як очікується, Samsung Galaxy S21 Ultra отримає 6,9-дюймовий AMOLED-дисплей, однокристальну системи Qualcomm Snapdragon 875 і Exynos 2100 в різних регіонах, 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті, 108-мегапіксельну камеру з новими датчиком зображення і акумулятор ємністю 5000 мА • год.

Читайте також: Відомо, як зберегти дисплей Samsung Galaxy Note20 Ultra від вигорання.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Сервіс відеоконференцій Google Meet отримує невелику, але корисну нову функцію

Сьогодні надійшла інформація, що сервіс відеоконференцій Google Meet отримує невелику, але корисну нову функцію. Незалежно від того, працюєте ви...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -