Реклама

Смартфон Xiaomi Mi 11 може коплектуватися без зарядного пристрою

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Схоже, довго чекати послідовників iPhone 12 не доведеться. У Мережі з’явилася фотографія упаковки флагманського Xiaomi Mi 11 разом з коробкою iPhone 12. Як можна бачити, товщина упаковок практично ідентична, що може натякати на те, що смартфон Xiaomi Mi 11 може коплектуватися без зарядного пристрою.

Смартфон Xiaomi Mi 11 може коплектуватися без зарядного пристрою

Само собою,робити остаточні висновки поки явно не варто. До того ж, другий варіант також напрошується дуже просто: комплектний ЗП (зарядний пристрій) дуже компактний завдяки використанню нітриду галію.

На відміну від багатьох інших компаній, Apple дійсно може легко дозволити собі відмовитися від комплектного ЗП. По-перше, це особливо не позначиться на продажах, а по-друге, користувачі легко можуть використовувати з новинками старі зарядні пристрої. У разі інших виробників є складнощі. По-перше, користувачам простіше відмовитися від одного бренду і перейти на інший, так як скрізь використовується Android. По-друге, за останні роки мало не у кожній великій компанії з'явилася власна технологія швидкої зарядки, і вони між собою несумісні.

Що цікаво, недавно Xiaomi потроллила Apple щодо відсутності ЗП в комплекті нових iPhone, але одночасно з цим, сама Xiaomi була першою, хто заговорив про такий крок ще в далекому 2015 році. У будь-якому випадку, відповідь ми отримаємо дуже скоро: анонс Xiaomi Mi 11 намічений на 28 грудня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито характеристики настільного ПК від Huawei

Розкрито характеристики настільного ПК від Huawei. Він оснащений Kunpeng 920 і Radeon R7 430. Пристрій буде містити 8 ГБ...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -