Реклама

Смартфон Xiaomi Mi 11 втратив зарядний пристрій

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) сьогодні вранці на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo офіційно підтвердив, що смартфон Xiaomi Mi 11 втратив зарядний пристрійв і він не буде входити в комплектацію.

“Xiaomi Mi 11 буде поставлятися в абсолютно новій упаковці, легкій і тонкій. У відповідь на вимогу технологій і захисту навколишнього середовища зарядний пристрій було видалено з коробки з Xiaomi Mi 11. Сподіваюся на вашу підтримку.”
Лей Цзюнь

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) опублікував точно таку ж заяву. Лідери Xiaomi і Redmi відзначили також додали ще дещо під своїми постами:

"Чи є краще рішення між промислової практикою і захистом навколишнього середовища? Давайте поговоримо на цю тему в понеділок увечері на прес-конференції, яка буде присвячена анонсу Xiaomi Mi 11."

До цього відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який знає якийсь секрет Xiaomi, але не хоче псувати його, заявив, що Xiaomi ставиться до своїх користувачам не так, як Apple. Можна тільки припускати, про що йде мова. Так як в заяві лідером Xiaomi згадується тільки зарядний пристрій, можна припустити, що в комплекті можуть з'явитися навушники, яких зазвичай немає в коробці з флагманами Xiaomi.

У будь-якому випадку чекати залишилося зовсім недовго.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lenovo представила Morningstar Industrial Robot

Компанія Lenovo представила свій перший самостійно розроблений промисловий робот  -  Morningstar Industrial Robot. Оголошення даного робота відбулось на конференції...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -