Реклама

Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність. Їх дряпають, свердлять, палять і намагаються зігнути.

Відомий техноблогер Зак Нільсон (Zach Nielsen), який веде на YouTube канал під назвою JerryRigEverything, перевірив на міцність новенькі смартфони iPhone 12 mini і 12 Pro Max.

Екрани iPhone 12 mini і 12 Pro Max з покриттям Ceramic Shield дряпаються при звичайному рівні 6 за шкалою твердості Мооса, при цьому Зак Нільсон зазначив, що борозенки Не такі глибокі, як на торішньому iPhone 11. Втім сам блогер рекомендує все ж використовувати захисне скло, яких на ринку вже більш ніж достатньо. З ним екран смартфон, швидше за все, без проблем переживе не тільки контакт з ключами в кишені, а й цілеспрямовані спроби подряпати його.

Також в ході експерименту з нагріванням екранів полум'ям запальнички протягом 50 секунд вони не потемніли і не продемонстрували жодних змін, як це зазвичай відбувається з OLED-дисплеями.

Що стосується знаменитого випробування на вигин, то iPhone 12 mini виявився очікувано міцним, він ні краплі не зігнувся. Те ж саме продемонстрував і куди більш габаритний iPhone 12 Pro Max. Apple точно отримала урок з історії з гнучкими iPhone 6 і більше навряд чи захоче повторення подібної ситуації.

Читайте також: Смартфони iPhone 12 мають проблеми з гарнітурами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам назвали признаки банкомата, которым нельзя пользоваться

Стаття доступна українською...За последние 10 лет, банковская сфера расширилась до максимально возможного вида. Сейчас известные банки предлагают свои услуги...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -