Реклама

Відомо, як перетворити старий смартфон в камеру відеонагляду

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ми вже неодноразово повідомляли, що смартфони оновлюються кожного року і вони все потужніші і потужніші. Відповідно, термін актуальності смартфонів, які були випущені декілька років тому, дуже швидко скорочується і виникає потреба в оновленні свого ґаджета. Перед тим, як придбати новий смартфон, із старим потрібно щось робити і тут є тільки декілька варіантів: продати (багато за нього вже не дадуть), обміняти при покупці нового (не всі магазини пропонують трейд-ін), поставити в шафу до кращих часів.
Зараз же ми розглянемо варіант, де старий смартфон можна невідкладати в шафу, а дати йому друге життя. Сьогодні нам стало відомо, як перетворити старий смартфон в камеру відеонагляду. Попереджуємо зразу, що вам підійдуть тільки ті смартфони, які ще функціонують і оснащені більш-менш хорошими камерами.

І так, щоб перетворити свій смартфон в камеру відеонагляду, потрібно виконати 3 прості кроки.

1. Завантажити додаток камери безпеки

Найголовніше знайти додаток камери безпеки. Якщо зайти в фірмові магазини Google / Apple, то вибір таких додатків досить великий. Досить популярним додатком є Alfred, але ви можете вибрати і менш популярні. Додаток доступний як в безкоштовній версії, так і платній.

  • Завантажуємо додаток Alfred
  • Проходимо всі етапи підтвердження
  • Входимо в додаток за допомогою свого облікового запису Google

2. Вибір розташування камери

Після того, як налаштування додатку завершені, необхідно знайти місце, де буде розміщуватися ваша камера: в будинку, на подвір’ї, при в’їзді на подвір’я або будь-якому іншому місці. Старий смартфон можна навіть використати у вигляді няні для маленької дитини.
Якщо у вас декілька старих смартфонів,то можна встановити декілька камер відеонагляду, що покращить безпеку вашого дому.

3. Встановіть і ввімкніть нові камери безпеки

Для того, щоб правильно розмістити свої “нові” камери безпеки, можна використовувати штативи для смартфонів, присоски автомобільні та багато інших методів кріплення смартфона. Все залежить від того, де ви хочете його розмістити і чи хочете, щоб смартфон бачили.
Якщо вам необхідно збільшити поле зору, можна придбати ширококутний об'єктив для свого смартфона.

І все, ви можете використовувати свій смартфон як відеонагляд. Головне - розміщувати смартфон поблизу розетки, щоб смартфон не розряджався за декілька годин активної роботи. На щастя, в продажі доступні зарядні кабелі різної довжини, чого цілком вистачить для розміщення смартфона в тому місці, де буде для вас найкраще.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, що таке Digital картка і як її отримати в ПриватБанку

З кожним роком все більш популярними стають онлайн покупки. Окрім цього, люди все частіше розраховуються за допомогою безконтактних платежів,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -