Реклама

В Google Maps додано новий інтерфейс для автомобілістів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google Maps – це, мабуть, найкращий додаток для карт та навігації. Протягом багатьох років пошуковий гігант оновлював його новими функціями та функціональними можливостями. Сьогодні надійшла інформація, що в Google Maps додано новий інтерфейс для автомобілістів.

Технологічний гігант із Маунтін-В’ю вже пропонує спеціальний додаток під назвою Android Auto для автомобілів.

Зараз компанія видає оновлення на стороні сервера, що дозволяє використовувати аналогічний інтерфейс автомобільного режиму в Google Maps. Цей режим з’являється після додавання опції відтворення музики ще в червні.

Вперше про цю функцію повідомила поліція Android, і відповідно до знімків екрана, якими поділилося видання, ми бачимо, що користувачі отримуватимуть великі піктограми для дзвінків, повідомлень, музичних програм та додатків для обміну повідомленнями.

Ці піктограми більші, щоб користувачі могли більше зосередитися на своєму водінні, а не на своєму телефоні. Всього є три вкладки - одна для голосу, інша для головного екрана з набором програм, як згадано вище, та піктограма Карт для вибору навігації.

Тим не менш, як ми вже згадували на початку. Цей режим отримують випадкові користувачі через сервер. Тому може знадобитися час, щоб його отримали всі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перші власники iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max поділилися враженнями

Перші власники iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max поділилися враженнями. iPhone 12 mini може підійти будь-кому, у...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -