Реклама

Відбувся анонс нового чіпсета Snapdragon від Qualcomm

Останні Новини

На заході IFA 2020 відбувся анонс нового чіпсета Snapdragon від Qualcomm, а саме Snapdragon 8cx 2 5G. Даний чіпсет є вдосконаленою версією чіпсета Snapdragon 8cx, який був запущений у 2018 році.

Qualcomm Snapdragon 8cx 2 5G повинен забезпечувати значне підвищення продуктивності та ефективності загалом. Даний чіпсет випускатиметься для нових ноутбуків Windows на базі ARM. А щодо ефективності, то він зможе запропонувати кращий час автономної роботи ноутбуків – виробник говорить про 25 годин безперервного використання.

З додаткових функцій, Snapdragon 8cx 2 5G буде підтримувати Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 та технологію Qualcomm Aqstic. Окрім цього, новий чіпсет отримає підтримку подвійних зовнішніх моніторів 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Щодо позначки 5G в назві, то Snapdragon 8cx 2 підтримуватиме модем X55 5G, а також X24 LTE.

Рекомендуємо: З’явилися Перші Тести Нової Відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чому банкомати ПриватБанку часто розміщують в продуктових магазинах

Можливо ви звертали увагу, що велика кількість банкоматів ПриватБанку (і терміналів самообслуговування) розміщують в продуктових магазинах або супермаркетах і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -