Реклама

Відбувся запуск смартфона Lava Z66

Останні Новини

У Індії відбувся запуск нового смартфона Lava Z66. Сьогодні поговоримо про його технічні характеристики. І так, отримав телефон 6,08-дюймовий дисплей, із справді чітким екраном. Його роздільна здатність – HD + 1560 х 720 пікселів. Співвідношення сторін становить 19: 9.

Lava Z66 працюватиме на восьмиядерному процесорі Spreadtrum з тактовою частотою 1,6 Ггц. Отримує пристрій 3 Гб оперативної пам’яті та 32 Гб внутрішньої. Операційна система тут Android 10. На задній панелі розташована подвійна камера із датчиками на 13Мп та 5Мп. Передня камера отримала датчик на 13Мп. Акумулятор отримав ємність 3950 мАч.

Щодо додаткових функцій, то тут є підтримка подвійної SIM-карти, 3,5-мм роз’єм для навушників, GPS, Bluetooth 4.2, 4G VoLTE та мікро USB-порт. Ціна на телефон становитиме близько 103 дол та придбати його можна як офлайн, так і онлайн на Amazon та Flipkart.

Рекомендуємо: Xiaomi Патентує «Двокомпонентний Телефон».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Acer представила новий ігровий ноутбук

Сьогодні, неочікувано для всіх, компанія Acer представила новий ігровий ноутбук Nitro 5. Як повідомляється, ноутбук Acer Nitro 5 вийшов...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -