Home Новини сучасних технологій Відеокарт Nvidia GeForce RTX 30 побільшає з листопада

Відеокарт Nvidia GeForce RTX 30 побільшає з листопада

0
Відеокарт Nvidia GeForce RTX 30 побільшає з листопада

Відеокарт Nvidia GeForce RTX 30 побільшає з листопада. Але дефіцит, швидше за все, не зникне.

Ситуація з відеокартами Nvidia GeForce RTX 30 як і раніше напружена – новинки в дефіциті. Наприклад, ми вже писали про те, що за місяць через найбільший інтернет-магазин Китаю було продано всього 743 GeForce RTX 3080. Але в листопаді ситуація з поставками GeForce RTX 30 повинна покращитися. Про це пише китайський ресурс з посиланням на надійне джерело, яке раніше вже неодноразово публікувало правдиві дані. До слова, інформація про випуск GeForce RTX 3060 Ti 17 листопада отримана від того ж джерела.

Отже, як повідомляється, в поточному кварталі Nvidia збільшить поставки GeForce RTX 30 своїм партнерам. Так як третина кварталу вже практично завершилася, посилено усувати дефіцит Nvidia почне з листопада. Про обсяги поставок нічого не говориться, але вони «безумовно будуть більше, ніж в третьому кварталі». Загалом, дефіцит швидше за все все одно залишиться, але буде вже не таким напруженим.

Читайте також: Nvidia Відмовиться Від Одного З Найстаріших Своїх Брендів Quadro.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version