Реклама

Відомо, як легко деактивувати або видалити свій профіль в Instagram

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви втомилися від Instagram або турбуєтесь про свою конфіденційність і розкриття ваших особистих даних, ви можете легко видалити свій профіль із Instagram.

Якщо ви все ще не визначилися з цим від’єднанням, ви також можете залишити свій обліковий запис неактивним скільки завгодно довго і повторно активувати його пізніше. В обох випадках процес здійснюється через ваш інтернет-браузер.

Як видалити обліковий запис Instagram?

Перейдіть на сторінку видалення облікового запису Instagram  , потім введіть своє ім’я користувача та пароль.

Обґрунтуйте видалення відповіддю на запитання "Чому ви видаляєте свій обліковий запис?" з наступними альтернативами.

Введіть свій пароль для підтвердження запиту та натисніть «Видалити мій обліковий запис назавжди» внизу сторінки. Цей процес не є оборотним, оскільки коли ви назавжди видаляєте свій обліковий запис, усі ваші фотографії, взаємодія з іншими користувачами та підписниками втрачаються і не можуть бути відновлені. Крім того, не можна використовувати те саме ім’я користувача, якщо ви вирішите створити новий обліковий запис після видалення.

Цікаво: Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter.

Як тимчасово відключити Instagram?

У своєму інтернет-браузері перейдіть на Instagram.com , потім введіть своє ім’я користувача та пароль. Потім перейдіть до свого профілю, натиснувши на свою фотографію або піктограму в правому куті. Потім натисніть «Редагувати профіль» (біля вашого імені користувача), а потім прокрутіть вниз, щоб знайти опцію «Тимчасово деактивувати мій обліковий запис».

Виберіть одну з причин деактивації облікового запису, введіть пароль ще раз, щоб підтвердити процес, і натисніть «Тимчасово деактивувати обліковий запис».

Після дезактивації облікового запису ваші фотографії, відео та вподобання будуть приховані. Щоб повторно активувати його, просто увійдіть через додаток Instagram або веб-сайт.

Цікаво: Чи являється Instagram настільки перспективним, як про нього говорять.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Netflix починає тестувати Android – ігри для користувачів

Сьогодні надійшла інформація, що Netflix починає тестувати Android - ігри для користувачів. Якщо конкретніше, то Netflix робить свій наступний...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -