Реклама

Відомо, скільки грошей можна зняти в банкоматі ПриватБанку

Останні Новини

12 березня 2022 року ПриватБанк затвердив нові обмеження суми зняття готівки в банкоматах на період дії воєнного стану в Україні. Встановлені ліміти діють і на сьогодні.

Речник банку Олег Серга нещодавно нагадав громадянам України обмеження сум готівки, яку можна отримати на руки в банкоматах ПриватБанку. Ось вони які.

Цікаво: В ПриватБанку стало простіше отримувати грошові перекази з-за кордону.

Власник картки ПриватБанку чи будь-якого українського банку, може зняти готівку у банкоматі ПриватБанку до 100 тисяч гривень на добу. Це обмеження по кількості грошей на добу на одного клієнта.

Але існує і ліміт коштів по одній операції. Тобто, одноразово Ви можете провести транзакцію по зняттю готівки через банкомат на суму, яка не перебільшує 20 тисяч гривень. Робити це можна один раз на 3 години. Тобто, щоб зняти добові 100 тисяч гривень через банкомат Приватбанку, Ви можете це зробити так – в 8.00, в 11.00, в 14.00, в 17.00 та в 20.00. Для зняття всієї суми Вам потрібно буде здійснити 5 операцій в банкоматі.

Для власників карток інших українських банків, процедура зняття суми у 100 тисяч гривень, ще більше розтягнута у часі. Для них ПриватБанк встановив ліміт коштів на одну транзакцію в сумі 10 тисяч гривень з тим самим проміжком у три години.

Такі обмеження встановленні для того, щоб виключити ситуації, коли пару клієнтів моментально спустошать готівку банкомату. Якщо Ви не маєте часу чекати на отримання більшої суми, ніж 20 тисяч гривень, тоді можна додатково зняти готівку в банкоматах інших українських банків, або доотримати необхідні кошти в касі ПриватБанку.

В касах відділень ПриватБанку власники рахунків та карток ПриватБанку мають право знімати за раз усю суму встановленого добового ліміту. Тобто, до 100 тисяч гривень Ви можете отримати відразу в касі відділення ПриватБанку один раз на добу.

Цікаво: Застосунок “Приват24” оновили: додали нові функції та можливості.

Де ще можна зняти готівку, окрім банкоматів в умовах воєнного стану?

Не дивлячись на складнощі війни, НБУ та українські банки стараються стабільно наповнювати готівкою банкомати, аби її отримали всі, хто цього потребує.

Проте, банкомати та каси банків – не єдині джерела отримання готівки. Як зазначено прес-службою ПриватБанку, отримати готівку можна і через POS-термінали ПриватБанку у касах АЗС, українських національних та регіональних торгівельних мереж, супермаркетів, аптек, тощо. До них відносяться супермаркети – «Сільпо», «АТБ-Маркет», «Фора», ROSHEN, FOZZY, VARUS, NOVUS, «Точка», «Сім23» та інші, АЗС – ОККО, WOG, «Укрнафта», «БРСМ-Нафта», аптеки – «Аптека Доброго дня», «Біла ромашка», «Аптека оптових цін» та інші, торгівельні мережі такі як, лінія магазинів EVA.

Щоб зняти готівку через POS-термінали на касах супермаркетів, аптек, чи АЗС, Вам необхідно спочатку зробити покупку на будь-яку, хоч мінімальну суму і назвати продавцю суму готівки, яку Ви хочете зняти з картки. В залежності від мережі, Ви можете отримати на руки від 500 до 6000 гривень.

Як пояснюють в НБУ, всі ці міри направлені на безпеку громадян. Як покупців товарів, так і на працівників мереж. Адже, громадянам, які прийшли до супермаркету, набагато безпечніше отримати готівку тут же, на місці, аніж шукати найближчий банкомат, особливо в небезпечних регіонах. А підприємствам не потрібно думати про інкасацію готівки у воєнний час, якщо її всю видадуть клієнтам на руки.

Цікаво: Названо труднощі із картками ПриватБанку, які можуть виникнути в українців за кордоном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi починає диктувати всім клієнтам свої нові правила

Напевно одне єдине, що нервує всіх користувачів пристроїв Apple, так це те, що Apple змушує всіх своїх клієнтів ремонтувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -