Реклама

Відкриття рахунку для підприємця в ПриватБанку

Останні Новини

Фізичним особам – підприємцям для здійснення своєї комерційної діяльності, необхідно мати поточний рахунок у банку. Це необхідно для отримання безготівкової виручки від потенційних клієнтів, оплати рахунків, перерахування коштів на податки тощо. Розглянемо процедуру відкриття розрахункового рахунку на прикладі ПриватБанку.

Хочемо відразу відмітити, що процедура відкриття рахунку для підприємців на даний момент суттєво спростилася. Нижче розповімо Вам, якими способами можна відкрити гривневий, або валютний рахунок для ФОП, які на це необхідно мати документи та, які умови необхідно виконати.

Існують два способи відкриття рахунку підприємця:

  • Відвідавши будь-яке відділення ПриватБанку з усіма необхідними документами.
  • Віддалено через додаток Приват24 – мобільну, або комп’ютерну версію програми. При цьому способі відкриття рахунку Вам потрібно буде заповнити спеціальний онлайн-документ.

Цікаво: Українцям розповіли, що робити, якщо Приват24 не працює на смартфоні.

Умови для відкриття поточного рахунку підприємця в ПриватБанку

  1. Для початку Ви маєте бути офіційно зареєстрованим підприємцем та мати Виписку з Єдиного державного реєстру.
  2. На момент відкриття рахунку підприємця, Ви маєте уже бути клієнтом ПриватБанку як фізична особа. Це означає, що Ви маєте мати – або картковий рахунок, або депозитний рахунок, або бути зареєстрованим в Приват24. Ця умова необхідна для того, щоб працівники банку мали доступ до Ваших персональних даних.
  3. Наявність електронного цифрового підпису, отриманого в ПриватБанку.

Наразі це всі вимоги, встановлені для відкриття рахунку ФОП. Інших документів ПриватБанк не вимагає.

Відкриття рахунку підприємця онлайн через Приват24

Для того, щоб відкрити рахунок віддалено, Вам необхідно авторизуватися в застосунку Приват24 – в мобільній, або комп’ютерній його версії. Далі перейдіть за посиланням – https://privatbank.ua/ru/business/otkryt-schet. Тут Вам буде необхідно заповнити відповідну форму для реєстрації.

Як правило, онлайн-процес відкриття рахунку для ФОП є легким та зрозумілим навіть людині без досвіду та займає не більше 5 хвилин.

Відкриття рахунку підприємця у відділенні ПриватБанку

Якщо з якихось причин Ви не можете відкрити рахунок для ФОП віддалено, тоді це можна зробити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Ще однією передумовою для відвідування відділення є відсутність рахунку в ПриватБанку, тобто, коли фізична особа не являється клієнтом ПриватБанку. В такому випадку, Вам спочатку запропонують відкрити власний розрахунковий рахунок, а тоді вже рахунок для ФОП.

При відвідуванні відділення ПриватБанку потрібно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. Процедура відкриття рахунку стаціонарно займає також не більше 10 хвилин.

Цікаво: Українцям розповіли, що таке Digital картка і як її отримати в ПриватБанку.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы несколько критериев, которые помогут вам выбрать бюджетный, но при этом качественный смартфон

Стаття доступна українською...Мы уже не раз говорили о том, что смартфонов сегодня на рынке, в совершенно разных ценовых категориях,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -