Реклама

Власникам гри Cyberpunk 2077 можуть повернути частину грошей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Пристрасті навколо не найбільш гладкого релізу Cyberpunk 2077 тривають. На цей раз стало відомо, що влада Польщі може прийняти досить незвичне рішення. Згідно з ним, власникам гри Cyberpunk 2077 можуть повернути частину грошей, за які вони купили екшен-RPG від CD PROJEKT RED.

Мова йде про розслідування польського державного регулятора «Управління із захисту конкуренції і споживачів», передає Phone Mantra. Прямо зараз відомство вивчає проблемний запуск польської рольової гри. І якщо регулятор, в результаті проведеного аналізу, вирішить, що місцеві розробники зробили недостатньо для поліпшення якості продукту, то є чималі шанси того, що в якості одного з виду покарання CD PROJEKT RED змусять повернути гравцям частину грошей за придбану гру. При цьому сам Cyberpunk 2077 вони зможуть залишити собі.

В якості альтернативних методів покарання регулятор може змусити розробників виплатити штраф у розмірі 10% від доходів або видати всім гравцям додаткові внутрішньоігрові бонуси.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як видалити свій обліковий запис WhatsApp

Якщо ви готові залишити WhatsApp позаду відповідно до нової політики конфіденційності , і ми не можемо звинуватити вас. Можливо, ви просто готові до комутатора...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -